Tilatun e-kirjan lataaminen

1. Jos et ole kirjautunut omalle tilillesi, klikkaa “Kirjautuminen”-linkkiä sivun oikeassa yläreunassa.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi oikeisiin kenttiin ja paina kirjaudu.
  3. Klikkaa ”Lataukset” linkkiä siirtyäksesi lataussivulle.
  4. ENNEN kuin lataat kirjan, varmista että sinulla on tietokoneella / tabletilla asennettuna lukusovellus. Tietokoneelle tarvitset Adobe Digital Editionsin, tabletille suosittelemme BlueFire Reader -sovellusta. Varmista myös, että sovellus on valtuutettu (Authorize) Adobe ID:llä. Kun olet varmistanut että laitteellasi on lukusovellus ja että se on valtuutettu Adobe ID:llä, lataa kirja painamalla ”Lataa kirja tästä” -linkkiä.
  5. Jos tietokoneesi kysyy sinulta, mihin haluat tallettaa tiedoston, valitse kansio josta helposti löydät ladatun tiedoston. Jos tietokoneesi ei kysy mihin haluat tallettaa tiedoston, tiedosto latautuu Downloads/Ladatut tiedostot, tms. kansioon, josta voit siirtää tiedoston haluamaasi kansioon. Jos kirja on vesileimalla suojattu, latautuu koneelle tiedosto, joka on nimeltään kirjan isbn-numero ja formaattia epub. Jos kirja on suojattu Adoben suojauksella, tietokoneelle latautuu .acsm loppuinen tiedosto.
    Kun tiedosto on ladattu, tietokone ilmoittaa siitä ja kysyy, haluatko avata tiedoston: valitse ”Avaa/Open”. Jos tietokoneelle on tallennettu Adobe Digital Editions, kirja avautuu.
  6. Jos valitsit ”View Downloads” tai muusta syystä olet avaamassa tiedostoa kansiossa, johon se on tallennettu, Klikkaa tiedoston nimeä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Avaa ohjelmalla – Adobe Digital Editions (Open with… Adobe Digital Editions).